Ne Aramıştınız?

26 Nisan 2016 Salı

Urban Care Shake n Repair-Repair Milk Treatment | Onarıcı Köpük

Merhaba

Daha önceki paylaşımımda bahsettiğim üzere arada saç bakımına kafayı takıyorum.Bu da saç bakım aşkımın bir ürünü diyebilirim.


Bu ürün bir köpük.Ancak bildiğimiz köpükler gibi saç şekillendirmek üzere üretilmiş bir köpük değil.Saçlarımıza bakım yapmak üzere üretilmiş bir ürün.
Ve kullanım alanı da öyle sadece nemli saça kuru saça değil.Duş sonrası,boya öncesi,ısıl işlem öncesi,haftalık bakım,günlük besleme,şekillendirmeyle bakımı bir arada yürütme gibi birçok amaçla kullanabiliyoruz bu ürünü.

Yıpranmış saçlarımı bir nebze adam ettiysem sebebi bu köpüktür diyebilirim gönül rahatlığıyla.Yumuşatıyor,parlatıyor,dış etkenlerden (kısmen ısıdan bile) koruyor.Bunu nasıl yapıyor derseniz içinde 12 aminoasit ve keratin kompleksi barındırıyor.Ve en güzeli bütün bunları yaparken saçlarınız ağırlaşmıyor.Hatta aksine daha hacimli oluyor.

Ama herşeyini geçen bir özelliği varsa o da kokusu.Mis gibi kokuyor.Kokusunu tarif etmem mümkün değil ama saçınıza sürdüğünüzde yıkayana kadar saçınızı mis gibi kokutuyor.

Fiyatı da aşağı yukarı 20-30 tl arasında değişiyor bu ürünün.

Resmen e daha ne olsun dedirtiyor.

Bunun haricinde bir de pembe ambalajlı olanı var.Ben ihtiyacıma yönelik turuncuyu almıştım ancak ilginizi çekerse Shake n Repair 7/24 Curl Milk Treatment olarak aratabilirsiniz.

Umarım bir nebze fikir verebilmişimdir ürünle ilgili.Sorularınız olursa yorum bırakabilirsiniz. :)

2 yorum:

  1. şekil vermesi başarısız bence ama bakımından memnunum kullandığımda saçlarım parlıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten şekillendirme amaçlı bir ürün olmadığından benim öyle bir beklentim yoktu :) ama yine de dalgalarımı belirginleştiriyor hoşuma gidiyo :)

      Sil